Основні вимоги до ноутбуків при заставі в ломбард

Перевага ломбардів “Домашній” – в тому, що вони дають готівку швидко і, не відходячи, що називається, від каси. Не потрібні поручителі, довідки про кредити та майно – рухоме і нерухоме. Оцінка майна проводиться фахівцями, причому в більшості ломбардів ця послуга безкоштовна.

Цим і пояснюється популярність ломбардної системи. До того ж в них, на відміну від банку, гроші дадуть на малий термін – від одного-двох днів до декількох місяців. При бажанні договір можна продовжити.

У числі предметів, які можна закласти в ломбард – ноутбуки. Моделі, що знаходяться в хорошому стані, цілком ходовий варіант для ломбарду. Через компактність їх зручно зберігати. До того ж, існує важливий момент – перевірити працездатність можна на місці.

Яким же вимогам повинен відповідати ноутбук, щоб його прийняли в ломбарді Домашній?

Перш за все, власник техніки повинен мати з собою паспорт або будь-який інший документ, що засвідчує особу. Вам не видадуть позику під заставу, якщо вам немає 18 років.

І хоч вважається, що кожен ломбард видає позики за якимись своїми критеріями, їх робота формалізована. Є основні правила для всіх.

Ноутбук має бути сучасним, в більшості ломбардів Домашній, видана сума визначається виходячи з року випуску техніки. Сума, яку нарахують, залежить і від наявності інструкції, гарантійного талона на техніку. Визначення вартості техніки проводиться на основі середніх ринкових розцінок, враховуючи візуальне стан, ступінь зносу і комплектацію. Якщо вас влаштує пропозиція ломбарду, оформляється офіційний договір. Після оформлення договору позики клієнт отримує на руки заставний квиток, де вказано предмет застави та його опис, а також прописані умови позики: сума і терміни оплати.

Варто відзначити, гроші під заставу несправного ноутбука не дадуть. Можна навіть закласти техніку, придбану в кредит і за яку ще не виплатили всю суму.

За псування або втрату майна відповідальність, звичайно ж, несе ломбард. Користуватися технікою позичальника заборонено.

Варто відзначити, що ви зможете користуватися позикою від одного дня до 61 дня – максимальний термін застави 30 днів і 31 день пільговий. Пільга полягає в тому, що ломбард не реалізує предмет застави після закінчення терміну дії договору, виріб зберігається в ломбарді ще деякий час

І найголовніше – в мережі ломбардів Домашній при заставі можна отримати не менше, ніж в інших ломбардах, при цьому після закінчення терміну застави ви можете не викуповувати ваш товар.

0 ответы

Ответить

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *